autorijles Groningen recensies

JF-RIJopleidingen | Autorijschool | Geen foto

Recensie wouter

Mijn ervaringen met JF-RIJopleidingen waren uitstekend.

JF-RIJopleidingen in Groningen maakt gebruik van een gestructureerde methode met duidelijk lesmateriaal, waardoor je altijd weet waar je aan toe bent. Je hebt in principe minstens een keer per week les, wat er voor zorgt dat je de geleerde vaardigheden goed bijhoudt.

De rijlessen vinden plaats in een moderne, goed uitgeruste auto voorzien van, onder andere, een dashcam. Hiermee kun je gebeurtenissen die goed of fout gingen nog eens bekijken.

Al met al zou ik JF-RIJopleidingen zeker aanraden.

Recensie Esther

Het was altijd gezellig in de auto bij JF-RIJopleidingen uit Groningen en je leert alles op je eigen tempo. Ik vond het heel fijn dat je ‘gewoon’ elke week rijles hebt en niet dat je soms een paar weken geen les hebt.

Ook krijg je afbeeldingen toegestuurd van hoe alles werkt en hoe je alles moet doen bij je volgende rijles, zodat je dat thuis altijd rustig over kan kijken.

Jelmer weet goed waar hij het over heeft en legt het altijd duidelijk uit.

Ik ben in ieder geval super blij dat ik heb gekozen voor JF-RIJopleidingen!

JF-RIJopleidingen Autorijles Groningen Recensie Esther
JF-RIJopleidingen Autorijles Groningen Recensie Nick

Recensie Nick

In oktober ben ik  begonnen met rijles (gratis proefles) bij JF-RIJopleidingen uit Groningen, dit zijn erg relaxde rijlessen.

Halverwege mijn rijlespakket heeft Jelmer een dashcam aangeschaft, erg handig om de je eigen beelden van je rijles terug te bekijken en door deze beelden kun je veel leren.

Jelmer is een fijn persoon die je op je gemak stelt. Dankzij jelmer heb ik mijn rijbewijs op mijn 17de kunnen halen.

Recensie Dashunaily

Ik wist in het begin niet zo goed waar ik moest gaan rijlessen want ik had al een paar keer een proefles gehad bij verschillende rijinstructeurs/autorijscholen.

Nu kwam ik bij JF-RIJopleidingen uit Groningen in de auto voor een gratis proefles. Ik vond het al fijn toen ik te horen kreeg dat je documenten toegestuurd zou krijgen van wat je elke rijles zou gaan doen. Dat klonk bij mij al heel goed en dat was zeker een goed punt waarom Jelmer een goeie rijinstructeur is.

Daarnaast was hij ook altijd vrolijk in de auto en leeft ook zeker met je mee tot aan het eind van je praktijk examen. Als je iets niet goed deed kreeg je dat ook zeker te horen maar daar leer je juist van.

Ik wil Jelmer daarom ook heel erg bedanken voor de leuke en leerzame lessen die ik heb gehad. En dankzij Jelmer heb ik ook snel mijn rijbewijs kunnen halen.

JF-RIJopleidingen | Autorijschool | Geen foto

Recensie Maarten

Ik heb eerst een gratis proefles genomen bij JF-RIJopleidingen en aansluitend heeft Jelmer zijn werkwijze uitgelegd. Je krijgt een mail met daarin alles wat je moet weten en wat hij iedere les wil gaan behandelen.

Jelmer is duidelijk en heeft verder een leuke sfeer in de auto wat veilig en vertrouwd voelt.

Een groot voordeel vond ik dat ik geen mensen hoefde op te halen of thuis hoefde te brengen. Je betaalt voor 1 uur rijles en dat uur wordt ook volledig aan jou besteed. Verder is alles bespreekbaar met Jelmer. De rijdtijden zijn iedere week vrij te kiezen en als je een week niet kon was dit geen probleem.

Ik zou iedereen JF-RIJopleidingen uit Groningen aanraden, omdat de gezelligheid in de auto niet ten koste gaat van de leerprestaties.

Aanmelden gratis proefles