JF-RIJopleidingen | AVG | Geen toestemming foto

Autorijles recensie Dashunaily

Ik wist in het begin niet zo goed waar ik moest gaan rijlessen want ik had al een paar keer een proefles gehad bij verschillende rijinstructeurs/autorijscholen.

Nu kwam ik bij JF-RIJopleidingen uit Groningen in de auto voor een gratis proefles. Ik vond het al fijn toen ik te horen kreeg dat je documenten toegestuurd zou krijgen van wat je elke rijles zou gaan doen. Dat klonk bij mij al heel goed en dat was zeker een goed punt waarom Jelmer een goeie rijinstructeur is.

Daarnaast was hij ook altijd vrolijk in de auto en leeft ook zeker met je mee tot aan het eind van je praktijkexamen. Als je iets niet goed deed kreeg je dat ook zeker te horen maar daar leer je juist van.

Ik wil Jelmer daarom ook heel erg bedanken voor de leuke en leerzame lessen die ik heb gehad. En dankzij Jelmer heb ik ook snel mijn rijbewijs kunnen halen.

Stop niet met lezen

Want er zijn meer geslaagden

JF-RIJopleidingen | AVG | Geen toestemming foto

Autorijles recensie Wouter

Mijn ervaringen met autorijles bij JF-RIJopleidingen waren uitstekend. JF-RIJopleidingen in Groningen maakt gebruik van een gestructureerde methode met duidelijk lesmateriaal, waardoor je altijd weet waar

lees verder »
Autorijles Groningen | JF-RIJopleidingen | Recensie Nick

Autorijles recensie Nick

In oktober ben ik  begonnen met autorijles (gratis proefles) bij JF-RIJopleidingen uit Groningen, dit zijn erg relaxde rijlessen. Halverwege mijn rijlespakket heeft Jelmer een dashcam

lees verder »
Rijschool Groningen | JF-RIJopleidingen | Review Laura

Rijschool recensie Laura

Ook ik heb kortgeleden mijn rijbewijs mogen behalen dankzij de kwalitatief goede en gestructureerde rijlessen bij JF-RIJopleidingen. Al vanaf de eerste gratis proefles was de sfeer goed.

lees verder »
RIjschool Groningen | JF-RIJopleidingen | Review Nicky

Rijschool Recensie nicky

Ik had direct bij de gratis proefles al door dat ik met JF-RIJopleidingen de goede rijschool had gekozen. JF-RIJopleidingen is een goed georganiseerde rijschool. Is altijd stipt

lees verder »