Autorijles Groningen | JF-RIJopleidingen | Recensie Maarten

Autorijles recensie Maarten

Ik heb eerst een gratis proefles genomen bij JF-RIJopleidingen en aansluitend heeft Jelmer zijn werkwijze uitgelegd. Je krijgt een mail met daarin alles wat je moet weten en wat hij iedere les wil gaan behandelen.

Jelmer is duidelijk en heeft verder een leuke sfeer in de auto wat veilig en vertrouwd voelt.

Een groot voordeel vond ik dat ik geen mensen hoefde op te halen of thuis hoefde te brengen. Je betaalt voor 1 uur rijles en dat uur wordt ook volledig aan jou besteed. Verder is alles bespreekbaar met Jelmer. De rijdtijden zijn iedere week vrij te kiezen en als je een week niet kon was dit geen probleem.

Ik zou iedereen JF-RIJopleidingen uit Groningen aanraden, omdat de gezelligheid in de auto niet ten koste gaat van de leerprestaties.

Stop niet met lezen

Want er zijn meer geslaagden

JF-RIJopleidingen | AVG | Geen toestemming foto

Autorijles recensie Wouter

Mijn ervaringen met autorijles bij JF-RIJopleidingen waren uitstekend. JF-RIJopleidingen in Groningen maakt gebruik van een gestructureerde methode met duidelijk lesmateriaal, waardoor je altijd weet waar

lees verder »
Autorijles Groningen | JF-RIJopleidingen | Recensie Nick

Autorijles recensie Nick

In oktober ben ik  begonnen met autorijles (gratis proefles) bij JF-RIJopleidingen uit Groningen, dit zijn erg relaxde rijlessen. Halverwege mijn rijlespakket heeft Jelmer een dashcam

lees verder »
Rijschool Groningen | JF-RIJopleidingen | Review Laura

Rijschool recensie Laura

Ook ik heb kortgeleden mijn rijbewijs mogen behalen dankzij de kwalitatief goede en gestructureerde rijlessen bij JF-RIJopleidingen. Al vanaf de eerste gratis proefles was de sfeer goed.

lees verder »
RIjschool Groningen | JF-RIJopleidingen | Review Nicky

Rijschool Recensie nicky

Ik had direct bij de gratis proefles al door dat ik met JF-RIJopleidingen de goede rijschool had gekozen. JF-RIJopleidingen is een goed georganiseerde rijschool. Is altijd stipt

lees verder »