autoRijschool Groningen recensies

JF-RIJopleidingen Autorijschool Groningen Recensie Rutger

Recensie Rutger

De rijschool uit Groningen voor leuke rijlessen en waar je alles leert. De rijschool die rekening houdt met je rijles tijden en zorgt dat je altijd ingepland word. De rij-instructeur is makkelijk aan te spreken en we hebben leuke, gezellige maar ook serieuze rijlessen gehad.

Voor iedereen die op zoek is naar een autorijschool in Groningen is dit echt een aanrader.

Recensie Ryanne

Een groot deel van mijn vriendengroep heeft rijlessen in Groningen gevolgd bij Jelmer van JF-RIJopleidingen. De meeste hiervan zijn zelfs in èèn keer geslaagd voor het rijexamen! Door deze goede resultaten, de goedkope maar persoonlijke lessen en de prettige communicatie met Jelmer, heb ik ook voor JF-RIJopleidingen gekozen. Dit bleek een goede keus, want ook ik slaagde in één keer!

Ik vond het erg handig dat JF-RIJopleidingen gebruik maakt van een website waar je kan inloggen om de lesstof te kunnen bestuderen, waardoor je je goed kunt voorbereiden op de rijlessen. Na de les krijg je op een prettige manier feedback waarbij soms ook gebruik wordt gemaakt van de beelden van de dashcam. Hierdoor kan je duidelijk (laten) zien wat je in die les gedaan hebt en wat je beter anders kan doen.

Kortom, Jelmer is een betrouwbare en vriendelijke man en het is zeker de moeite waard om een gratis proefles bij hem aan te vragen!

JF-RIJopleidingen Autorijschool Groningen Recensie Ryanne
JF-RIJopleidingen Autorijschool Groningen Recensie Sjors

Recensie Sjors

JF-RIJopleidingen uit Groningen bleek inderdaad ‘My Way To The Left Seat’.

Ik heb de rijlessen van JF-RIJopleidingen als heel erg prettig ervaren. Doordat de rijschool uit Groningen geen mega bedrijf is, is er echt ruimte voor een persoonlijke aanpak, daardoor zat ik altijd relaxed in de auto en had ik zin in de lessen. Ook kreeg ik lesmateriaal toegestuurd (tegenwoordig online), zodat ik me extra goed kon voorbereiden op de komende lessen.

De feedback die ik kreeg na elke les was waardevol, duidelijke werkpunten om zo lekker vlot door te kunnen gaan. Als iets niet helemaal soepel ging, was er de tijd om dat nog eens door te nemen en wat daar ideaal bij was, waren de beelden van de dashcam.

Kortom: JF-rijopleidingen is dé manier om je voor te bereiden op het praktijkexamen. Dat gold zeker voor mij: ik was in één keer geslaagd!

Recensie Felix

Door de goede balans tussen formeel en informeel heb ik altijd met plezier gereden bij JF-Rijopleidingen uit Groningen.

Je word duidelijk en op een fatsoenlijke manier bijgestuurd, waarna je eventueel thuis met door JF-Rijopleidingen beschikbaar gestelde stof bezig kan gaan voor een optimaal resultaat in de volgende rijles.

JF-RIJopleidingen | Autorijschool | Geen foto
JF-RIJopleidingen | Autorijschool | Geen foto

Recensie Tra-Mi

Er zijn zoveel rijscholen in Groningen, maar waarom per se JF-RIJopleidingen uit Groningen? Ik hoorde goede verhalen over deze rijschool, dus daarom heb ik besloten om de rijlessen bij JF-RIJopleidingen te nemen.

Ik merkte al gauw waar die goede verhalen vandaan kwamen. Hij stelt je allereerst zeer op je gemak en hij geeft duidelijk aan wat goed gaan en wat beter kan. Hij vindt ook allerlei manieren om aan je “zwakke punten” te werken tot een goed resultaat.

Daarnaast ontvang je documenten die je zeker helpen bij de voorbereiding van je rijlessen. Bovendien maakt hij gebruik van een dashcam waarbij je je beelden weer terug kunt zien. Handig om je eigen fout onder ogen te zien, want daar leer je namelijk erg veel van!

Kort gezegd: bij JF-RIJopleidingen uit Groningen is rijles nemen zeker een aanrader. Leuke en leerzame rijlessen waardoor de tijd snel voorbij vliegt.

Aanmelden gratis proefles