Autorijschool Groningen | JF-RIJopleidingen | Recensie Sjors

Autorijschool recensie Sjors

JF-RIJopleidingen uit Groningen bleek inderdaad ‘My Way To The Left Seat’.

Ik heb de rijlessen van autorijschool JF-RIJopleidingen als heel erg prettig ervaren. Doordat de autorijschool uit Groningen geen mega bedrijf is, is er echt ruimte voor een persoonlijke aanpak, daardoor zat ik altijd relaxed in de auto en had ik zin in de rijlessen. Ook kreeg ik lesmateriaal toegestuurd (tegenwoordig online), zodat ik me extra goed kon voorbereiden op de komende rijlessen.

De feedback die ik kreeg na elke rijles was waardevol, duidelijke werkpunten om zo lekker vlot door te kunnen gaan. Als iets niet helemaal soepel ging, was er de tijd om dat nog eens door te nemen en wat daar ideaal bij was, waren de beelden van de dashcam.

Kortom: JF-rijopleidingen is dé manier om je voor te bereiden op het praktijkexamen. Dat gold zeker voor mij: ik was in één keer geslaagd!

Stop niet met lezen

Want er zijn meer geslaagden

JF-RIJopleidingen | AVG | Geen toestemming foto

Autorijles recensie Wouter

Mijn ervaringen met autorijles bij JF-RIJopleidingen waren uitstekend. JF-RIJopleidingen in Groningen maakt gebruik van een gestructureerde methode met duidelijk lesmateriaal, waardoor je altijd weet waar

lees verder »
Autorijles Groningen | JF-RIJopleidingen | Recensie Nick

Autorijles recensie Nick

In oktober ben ik  begonnen met autorijles (gratis proefles) bij JF-RIJopleidingen uit Groningen, dit zijn erg relaxde rijlessen. Halverwege mijn rijlespakket heeft Jelmer een dashcam

lees verder »
Rijschool Groningen | JF-RIJopleidingen | Review Laura

Rijschool recensie Laura

Ook ik heb kortgeleden mijn rijbewijs mogen behalen dankzij de kwalitatief goede en gestructureerde rijlessen bij JF-RIJopleidingen. Al vanaf de eerste gratis proefles was de sfeer goed.

lees verder »
RIjschool Groningen | JF-RIJopleidingen | Review Nicky

Rijschool Recensie nicky

Ik had direct bij de gratis proefles al door dat ik met JF-RIJopleidingen de goede rijschool had gekozen. JF-RIJopleidingen is een goed georganiseerde rijschool. Is altijd stipt

lees verder »