Beste rijschool Groningen | JF-RIJopleidingen

JF-RIJopleidingen corona melding aan GGD Wel doen Niet doen

Volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is de rijschool verplicht je te vragen of wij gegevens mogen verstrekken over jou aan de GGD. De rijschool wil je informeren over de procedure wanneer er een Corona besmetting is bij de rijschool.

Wanneer je gegevens invullen?

Heb jij binnenkort een gratis proefles? Ben jij vaste klant bij de rijschool? Dan verzoeken wij je om het formulier met vragen in te vullen. Zo weet de rijschool en de GGD of wij je persoonsgegevens mogen gebruiken. Je helpt mee om te achterhalen waar een besmetting vandaan komt zonder dat de andere persoon je naam doorkrijgt want die is alleen in bezit van JF-RIJopleidingen en de GGD.

Heb jij misschien ergens last van?

  1. Had je een van de volgende klachten in de afgelopen 24 uur: hoesten, neusverkoudheid, koorts van 38⁰C of meer, benauwdheidsklachten?
  2. Heb je op dit moment een huisgenoot of gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  3. Heb je het nieuwe coronavirus gehad en is dit de afgelopen 7 dagen vastgesteld (in een lab)?
  4. Heb je een huisgenoot /gezinslid met het nieuwe coronavirus en heb je in de afgelopen 14 dagen contact met hem/haar gehad terwijl hij/zij nog klachten had?
  5. Ben je in thuisisolatie omdat je:
    – direct contact hebt gehad met iemand met corona?
    – terug bent gekomen uit een COVID-19 risicogebied (code rood of oranje)?

Heb je een vraag beantwoord met Ja?

Bedankt dat je eerlijk geweest bent en dat je een vraag beantwoord hebt met JA. Je mag geen rijlessen volgen bij de rijschool. Wanneer je 24 uur voor je rijlessen geen klachten meer hebt dan ben je weer welkom.

Heerlijk toch dat je geen klachten hebt. Je hebt namelijk NEE beantwoord en hierdoor kunnen de rijlessen gewoon doorgaan. Stel jezelf wel altijd deze vragen wanneer instapt bij je rijschool. Liever een keer thuis blijven voor de zekerheid dan een ander besmetten. We zien elkaar bij de eerst volgende rijles.