Review Rijschool Groningen

Recensie Maxime

Bij de gratis proefles had ik meteen al een goed gevoel bij JF-RIJopleidingen en dit bleek een goed gevoel te zijn want ik ben nooit van rijschool veranderd.

Het voelt veilig aan bij Jelmer in de auto zo is er een prettige sfeer waardoor je meer op je gemak voelt met het rijden. Voor elke les krijg je altijd te horen van wat er verwacht wordt en waar je het komende uur mee bezig zal zijn. Zo krijg je ook alle oefeningen naar je mail gestuurd die je altijd nog even makkelijk kunt doornemen.

Het is ook makkelijk om de rijlessen in te plannen met de flexibele tijden die Jelmer te bieden heeft. Hij reageert altijd snel op je berichten als er bijvoorbeeld iets tussen is gekomen. Verder vond ik het ook positief dat wanneer je voor een uur had betaald je ook daadwerkelijk 60 minuten rijles krijgt en hier geen minuten van worden afgetrokken.

Na het behalen van me rijbewijs kijk ik terug op een goede tijd die ik bij JF-RIJopleidingen heb gehad en is het een aanrader voor iedereen die het papiertje ook wilt halen!

Rijschool Groningen | JF-RIJopleidingen | Recensie Maxime
JF-RIJopleidingen | Autorijschool | Geen foto

Recensie Ralph

Ik heb Jelmer ervaren als een prettige rij-instructeur. Hij is enthousiast, kan je motiveren, maar blijft altijd scherp en (positief) kritisch.

Verder heb ik ervaren dat Jelmer verstand van zaken heeft. Hij legt bijvoorbeeld uit wat voor technische gevolgen jouw handelingen in de auto zijn. Hij weet daarnaast precies wat er bij het examen van je verwacht wordt.

De inhoud van de lessen is heel gestructureerd opgebouwd. De opbouw is ook logisch. Alle competenties die je nodig hebt voor het auto rijden doorga je stap voor stap.

Daarnaast is het zeker niet onbelangrijk om te melden dat de sfeer in de auto altijd gezellig en vertrouwelijk was!

Recensie Carline

Ik heb een zeer positieve ervaring met deze rijschool!

Jelmer begeleidt je goed bij alle onderdelen. Ook toont hij echt interesse in je en zul je leuke gesprekken kunnen voeren met hem in de auto. 

Hij komt altijd stipt op tijd en wil je graag helpen om zo snel mogelijk je rijbewijs te behalen. Bovendien heeft Jelmer vaak voordelige aanbiedingen (bijvoorbeeld een super pakket).

 

Rijschool Groningen | JF-RIJopleidingen | Recensie Carline
Rijschool Groningen | JF-RIJopleidingen | Recensie Laura

Recensie Laura

Ook ik heb kortgeleden mijn rijbewijs mogen behalen dankzij de kwalitatief goede en gestructureerde rijlessen bij JF-RIJopleidingen.

Al vanaf de eerste gratis proefles was de sfeer goed. Ik was in het begin best nerveus en had nog maar weinig verstand van het rijden zelf. Jelmer laat je op een leuke manier kennismaken met het autorijden en je krijgt al vanaf het eerste moment de touwtjes zelf in handen. Hierdoor krijg je de kans om vanaf het eerste moment zelfstandig te rijden waardoor je snel en effectief leert. Waar nodig helpt Jelmer met opbouwende feedback waardoor je precies weet wat je verbeterpunten zijn voor de volgende les. Deze heldere structuur ontstaat ook door het bijhouden van een schema, waardoor je duidelijk inzicht krijgt in je vorderingen richting het praktijkexamen.

Naast deze gestructureerde en praktische kant van het autorijden, is Jelmer op persoonlijk vlak ook een hele prettige rij-instructeur. De sfeer tijdens het autorijden was altijd goed, en door de persoonlijke benadering kan Jelmer goed inschatten op welke onderdelen van het autorijden je extra oefening kan gebruiken. Daarnaast is Jelmer een man van de tijd, accuraat in het beantwoorden van berichten en flexibel bij het inplannen van een volgende rijles.

Kortom, ik ben erg tevreden over mijn keuze voor JF-RIJopleidingen!

Recensie Nicky

Ik had direct bij de gratis proefles al door dat ik met JF-RIJopleidingen de goede rijschool had gekozen.

JF-RIJopleidingen is een goed georganiseerde rijschool. Is altijd stipt op tijd bij de rijlessen en het is altijd duidelijk wat je gaat doen. Dit komt mede doordat je via een persoonlijk leerschema werkt. Dat was voor mij ook heel belangrijk aangezien ik graag wil weten waar ik aan toe ben tijdens de lessen.

Ondanks dat de lessen altijd serieus waren was er natuurlijk ook altijd tijd voor een goed gesprek en plezier tijdens het rijden. Daardoor werd ik goed op mijn gemak gesteld en had ik altijd zin om weer te rijden.

JF-RIJopleidingen is heel flexibel met lestijden. Als je rijles een keer niet goed uitkomt word er gelijk gezocht naar een goed oplossing wat voor beide goed uitkomt. JF-RIJopleidingen is altijd goed bereikbaar en duidelijk.

Dankzij JF-RIJopleidingen heb ik mijn rijbewijs gehaald en heb ik nu het gevoel dat ik veilig en zeker van mezelf kan rijden!!!

Rijschool Groningen | JF-RIJopleidingen | Recensie Nicky

Aanmelden gratis proefles