Rijopleidingen Groningen recensies

Rijschool Groningen | JF-RIJopleidingen | Recensie Ronald

Recensie Ronald

Na mijn gratis proefles was ik er direct zeker van dat ik bij JF-RIJopleidingen uit Groningen wou rijlessen. Jelmer is een gezellige vent die zorgt voor een goede ontspannen sfeer in de auto maar ook serieus is wanneer de situatie of je rijgedrag hierom vraagt.

De rijlessen bij Jelmer zijn erg prettig en gestructureerd. Je krijgt documentatie toe gemaild waardoor je op de hoogte bent van wat je in de rijles gaat behandelen en je er op kunt voorbereiden. Hierdoor weet je waar je staat gedurende het hele traject.

Wat ook heel prettig is bij Jelmer: Ik werd vanaf mijn huis (Groningen) opgehaald en ook weer thuis afgezet. Als dat geen service is…

Kortom, alles wat je je maar kunt wensen van een rijschool uit Groningen!

Recensie Maikel

Na 3 keer gezakt te zijn geweest vond ik het tijd voor een andere rijschool. Deze rijschool werd JF-RIJopleidingen.

Bij de eerste rijles ontmoette ik Jelmer een erg aangename kennismaking. Serieus op de momenten dat het moet, maar daarom heen gewoon een hele aardige vent. Hij kwam meteen een paar dingen tegen in mijn manier van rijden die ik beter anders zou kunnen doen. Hebben samen aan deze punten gewerkt.

Het plannen van de rijlessen was lastig aangezien ik een drukke agenda heb, maar hij was erg coulant met inplannen en regelen. Na 4 rijlessen aan de verbeterpunten te hebben gewerkt was het tijd voor het examen. Op de dag zelf van te voren even lekker ingereden en daarna een goed examen afgelegd.

Helemaal top en heb erg veel geleerd in weinig lessen.

Hij gaat alles goed bij langs zodat je goed voorbereid bent voor je praktijkexamen. Hij past de les aan op de dingen die je nog moet oefenen. Plus, veel goede feedback!

JF-RIJopleidingen | Autorijschool | Geen foto
Rijschool Groningen | JF-RIJopleidingen | Recensie Kim

Recensie Kim

Kortgeleden mijn rijbewijs gehaald bij JF-RIJopleidingen. Bij Jelmer een tijd gehad die ik nooit zal vergeten. Hele gezellige lessen, maar op de momenten dat het nodig was even serieus.

Jelmer paste zich goed aan, aan mijn karakter, waardoor de lessen goed gingen. In het begin zag ik tegen de rijles op, Jelmer sloeg mij door deze tijd heen, waardoor we op mijn niveau door de lessen heen gingen. Na een paar lessen was ik over de hoge berg heen, en ging ik met plezier naar elke rijles toe.

Ik kon elke week zien hoever ik was, en wat de volgende rijles behandeld zou worden. Jelmer zijn feedback was ook altijd goed en opbouwend waar je ook zeker iets mee kon!! Ook hield hij rekening met mijn werk, en kon ik daar buiten altijd rijlessen. Jelmer laat je op een leuke manier kennismaken met het autorijden. Hij schatte precies goed in wanneer ik klaar was voor mijn praktijkexamen, en door zijn positiviteit in 1x geslaagd.

Als ik opnieuw rijlessen zou nemen, zou ik zeker weer voor JF-RIJopleidingen kiezen. Ik rij nu zelf in de auto en in het begin was het apart zonder Jelmer, eigenlijk mis je zijn gezelligheid.

Wil je je rijbewijs halen, bij een goede rijschool en een leuk rij-instructeur, dan ben je bij JF-RIJopleidingen op het juiste adres.

Recensie Kim

Na een geslaagde proefles (gratis) heb ik besloten om mijn rijlessen te gaan volgen bij autorijschool JF- RIJopleidingen uit Groningen.

Dit bleek vanaf het eerste moment een goede keuze! Door middel van leuke lessen en een gestructureerde planning, helpt Jelmer je de weg naar je rijbewijs af te leggen.

Jelmer is een leuke rij-instructeur die zijn aanwijzingen goed onder woorden kan brengen, maar ook in is voor gezelligheid in de auto. Verder komt hij altijd mooi op tijd en de begeleiding richting het examen was erg goed, dit nam alle spanning voor het examen weg.

Kortom erg blij dat ik mijn rijlessen bij deze leuke rijschool heb gevolgd!

JF-RIJopleidingen | Autorijschool | Geen foto
JF-RIJopleidingen | Autorijschool | Geen foto

Recensie Maarten

Goeie ervaring!

Ik ben na een stop van 10 jaar weer begonnen met rijlessen. Eerst hebben we de balans opgemaakt en samen gekeken hoeveel rijlessen er nodig zouden zijn, dit kon na een gratis proefles! Ik kon direct beginnen waar ik was gebleven destijds.

De sfeer in de auto tijdens de lessen is heel relaxed en vrijblijvend. Toch houdt Jelmer je altijd op scherp tot het moment dat je examen hebt. Per les worden aparte onderwerpen behandeld, je hebt niet zomaar een ritje maar bent echt bezig met een handeling.

Wat ik ook prettig vond is dat je vaak het volle uur voor jezelf had, je hoeft niemand thuis te brengen of op te halen, zo gaat alle aandacht uit naar jou. Al met al zeer tevreden met mijn keuze.

Aanmelden gratis proefles