Rijschool Groningen | JF-RIJopleidingen | Recensie Kim

Rijopleidingen recensie Kim

Kortgeleden mijn rijbewijs gehaald bij JF-RIJopleidingen. Bij Jelmer een tijd gehad die ik nooit zal vergeten. Hele gezellige lessen, maar op de momenten dat het nodig was even serieus.

Jelmer paste zich goed aan, aan mijn karakter, waardoor de lessen goed gingen. In het begin zag ik tegen de rijles op, Jelmer sloeg mij door deze tijd heen, waardoor we op mijn niveau door de lessen heen gingen. Na een paar lessen was ik over de hoge berg heen, en ging ik met plezier naar elke rijles toe.

Ik kon elke week zien hoever ik was, en wat de volgende rijles behandeld zou worden. Jelmer zijn feedback was ook altijd goed en opbouwend waar je ook zeker iets mee kon!! Ook hield hij rekening met mijn werk, en kon ik daar buiten altijd rijlessen. Jelmer laat je op een leuke manier kennismaken met het autorijden. Hij schatte precies goed in wanneer ik klaar was voor mijn praktijkexamen, en door zijn positiviteit in 1x geslaagd.

Als ik opnieuw rijlessen zou nemen, zou ik zeker weer voor JF-RIJopleidingen kiezen. Ik rij nu zelf in de auto en in het begin was het apart zonder Jelmer, eigenlijk mis je zijn gezelligheid.

Wil je je rijbewijs halen, bij een goede rijschool en een leuk rij-instructeur, dan ben je bij JF-RIJopleidingen op het juiste adres.

Stop niet met lezen

Want er zijn meer geslaagden

JF-RIJopleidingen | AVG | Geen toestemming foto

Autorijles recensie Wouter

Mijn ervaringen met autorijles bij JF-RIJopleidingen waren uitstekend. JF-RIJopleidingen in Groningen maakt gebruik van een gestructureerde methode met duidelijk lesmateriaal, waardoor je altijd weet waar

lees verder »
Autorijles Groningen | JF-RIJopleidingen | Recensie Nick

Autorijles recensie Nick

In oktober ben ik  begonnen met autorijles (gratis proefles) bij JF-RIJopleidingen uit Groningen, dit zijn erg relaxde rijlessen. Halverwege mijn rijlespakket heeft Jelmer een dashcam

lees verder »
Rijschool Groningen | JF-RIJopleidingen | Review Laura

Rijschool recensie Laura

Ook ik heb kortgeleden mijn rijbewijs mogen behalen dankzij de kwalitatief goede en gestructureerde rijlessen bij JF-RIJopleidingen. Al vanaf de eerste gratis proefles was de sfeer goed.

lees verder »
RIjschool Groningen | JF-RIJopleidingen | Review Nicky

Rijschool Recensie nicky

Ik had direct bij de gratis proefles al door dat ik met JF-RIJopleidingen de goede rijschool had gekozen. JF-RIJopleidingen is een goed georganiseerde rijschool. Is altijd stipt

lees verder »