JF-RIJopleidingen | AVG | Geen toestemming foto

Rijopleidingen recensie Maarten

Goeie ervaring!

Ik ben na een stop van 10 jaar weer begonnen met rijlessen. Eerst hebben we de balans opgemaakt en samen gekeken hoeveel rijlessen er nodig zouden zijn, dit kon na een gratis proefles! Ik kon direct beginnen waar ik was gebleven destijds.

De sfeer in de auto tijdens de lessen is heel relaxed en vrijblijvend. Toch houdt Jelmer je altijd op scherp tot het moment dat je examen hebt. Per les worden aparte onderwerpen behandeld, je hebt niet zomaar een ritje maar bent echt bezig met een handeling.

Wat ik ook prettig vond is dat je vaak het volle uur voor jezelf had, je hoeft niemand thuis te brengen of op te halen, zo gaat alle aandacht uit naar jou. Al met al zeer tevreden met mijn keuze.

Stop niet met lezen

Want er zijn meer geslaagden

JF-RIJopleidingen | AVG | Geen toestemming foto

Autorijles recensie Wouter

Mijn ervaringen met autorijles bij JF-RIJopleidingen waren uitstekend. JF-RIJopleidingen in Groningen maakt gebruik van een gestructureerde methode met duidelijk lesmateriaal, waardoor je altijd weet waar

lees verder »
Autorijles Groningen | JF-RIJopleidingen | Recensie Nick

Autorijles recensie Nick

In oktober ben ik  begonnen met autorijles (gratis proefles) bij JF-RIJopleidingen uit Groningen, dit zijn erg relaxde rijlessen. Halverwege mijn rijlespakket heeft Jelmer een dashcam

lees verder »
Rijschool Groningen | JF-RIJopleidingen | Review Laura

Rijschool recensie Laura

Ook ik heb kortgeleden mijn rijbewijs mogen behalen dankzij de kwalitatief goede en gestructureerde rijlessen bij JF-RIJopleidingen. Al vanaf de eerste gratis proefles was de sfeer goed.

lees verder »
RIjschool Groningen | JF-RIJopleidingen | Review Nicky

Rijschool Recensie nicky

Ik had direct bij de gratis proefles al door dat ik met JF-RIJopleidingen de goede rijschool had gekozen. JF-RIJopleidingen is een goed georganiseerde rijschool. Is altijd stipt

lees verder »