JF-RIJopleidingen | AVG | Geen toestemming foto

Rijopleidingen recensie Maikel

Na 3 keer gezakt te zijn geweest vond ik het tijd voor een andere rijschool. Deze rijschool werd JF-RIJopleidingen.

Bij de eerste rijles ontmoette ik Jelmer een erg aangename kennismaking. Serieus op de momenten dat het moet, maar daarom heen gewoon een hele aardige vent. Hij kwam meteen een paar dingen tegen in mijn manier van rijden die ik beter anders zou kunnen doen. Hebben samen aan deze punten gewerkt.

Het plannen van de rijlessen was lastig aangezien ik een drukke agenda heb, maar hij was erg coulant met inplannen en regelen. Na 4 rijlessen aan de verbeterpunten te hebben gewerkt was het tijd voor het examen. Op de dag zelf van te voren even lekker ingereden en daarna een goed examen afgelegd.

Helemaal top en heb erg veel geleerd in weinig lessen.

Hij gaat alles goed bij langs zodat je goed voorbereid bent voor je praktijkexamen. Hij past de les aan op de dingen die je nog moet oefenen. Plus, veel goede feedback!

Stop niet met lezen

Want er zijn meer geslaagden

JF-RIJopleidingen | AVG | Geen toestemming foto

Autorijles recensie Wouter

Mijn ervaringen met autorijles bij JF-RIJopleidingen waren uitstekend. JF-RIJopleidingen in Groningen maakt gebruik van een gestructureerde methode met duidelijk lesmateriaal, waardoor je altijd weet waar

lees verder »
Autorijles Groningen | JF-RIJopleidingen | Recensie Nick

Autorijles recensie Nick

In oktober ben ik  begonnen met autorijles (gratis proefles) bij JF-RIJopleidingen uit Groningen, dit zijn erg relaxde rijlessen. Halverwege mijn rijlespakket heeft Jelmer een dashcam

lees verder »
Rijschool Groningen | JF-RIJopleidingen | Review Laura

Rijschool recensie Laura

Ook ik heb kortgeleden mijn rijbewijs mogen behalen dankzij de kwalitatief goede en gestructureerde rijlessen bij JF-RIJopleidingen. Al vanaf de eerste gratis proefles was de sfeer goed.

lees verder »
RIjschool Groningen | JF-RIJopleidingen | Review Nicky

Rijschool Recensie nicky

Ik had direct bij de gratis proefles al door dat ik met JF-RIJopleidingen de goede rijschool had gekozen. JF-RIJopleidingen is een goed georganiseerde rijschool. Is altijd stipt

lees verder »