Rijschool Groningen | JF-RIJopleidingen | Recensie Ronald

Rijopleidingen recensie Ronald

Na mijn gratis proefles was ik er direct zeker van dat ik bij JF-RIJopleidingen uit Groningen wou rijlessen. Jelmer is een gezellige vent die zorgt voor een goede ontspannen sfeer in de auto maar ook serieus is wanneer de situatie of je rijgedrag hierom vraagt.

De rijlessen bij Jelmer zijn erg prettig en gestructureerd. Je krijgt documentatie toe gemaild waardoor je op de hoogte bent van wat je in de rijles gaat behandelen en je er op kunt voorbereiden. Hierdoor weet je waar je staat gedurende het hele traject.

Wat ook heel prettig is bij Jelmer: Ik werd vanaf mijn huis (Groningen) opgehaald en ook weer thuis afgezet. Als dat geen service is…

Kortom, alles wat je je maar kunt wensen van een rijschool uit Groningen!

Stop niet met lezen

Want er zijn meer geslaagden

JF-RIJopleidingen | AVG | Geen toestemming foto

Autorijles recensie Wouter

Mijn ervaringen met autorijles bij JF-RIJopleidingen waren uitstekend. JF-RIJopleidingen in Groningen maakt gebruik van een gestructureerde methode met duidelijk lesmateriaal, waardoor je altijd weet waar

lees verder »
Autorijles Groningen | JF-RIJopleidingen | Recensie Nick

Autorijles recensie Nick

In oktober ben ik  begonnen met autorijles (gratis proefles) bij JF-RIJopleidingen uit Groningen, dit zijn erg relaxde rijlessen. Halverwege mijn rijlespakket heeft Jelmer een dashcam

lees verder »
Rijschool Groningen | JF-RIJopleidingen | Review Laura

Rijschool recensie Laura

Ook ik heb kortgeleden mijn rijbewijs mogen behalen dankzij de kwalitatief goede en gestructureerde rijlessen bij JF-RIJopleidingen. Al vanaf de eerste gratis proefles was de sfeer goed.

lees verder »
RIjschool Groningen | JF-RIJopleidingen | Review Nicky

Rijschool Recensie nicky

Ik had direct bij de gratis proefles al door dat ik met JF-RIJopleidingen de goede rijschool had gekozen. JF-RIJopleidingen is een goed georganiseerde rijschool. Is altijd stipt

lees verder »