Rijschool Groningen Recensie Sjors

JF-RIJopleidingen uit Groningen bleek inderdaad ‘My Way To The Left Seat’.

Ik heb de rijlessen van JF-RIJopleidingen als heel erg prettig ervaren. Doordat de rijschool uit Groningen geen mega bedrijf is, is er echt ruimte voor een persoonlijke aanpak, daardoor zat ik altijd relaxed in de auto en had ik zin in de lessen. Ook kreeg ik lesmateriaal toegestuurd (tegenwoordig online), zodat ik me extra goed kon voorbereiden op de komende lessen.

De feedback die ik kreeg na elke les was waardevol, duidelijke werkpunten om zo lekker vlot door te kunnen gaan. Als iets niet helemaal soepel ging, was er de tijd om dat nog eens door te nemen en wat daar ideaal bij was, waren de beelden van de dashcam.

Kortom: JF-rijopleidingen is dé manier om je voor te bereiden op het praktijkexamen. Dat gold zeker voor mij: ik was in één keer geslaagd!