Rijschool Groningen | JF-RIJopleidingen | Review Maxime

Rijschool recensie Maxime

Bij de gratis proefles had ik meteen al een goed gevoel bij JF-RIJopleidingen en dit bleek een goed gevoel te zijn want ik ben nooit van rijschool veranderd.

Het voelt veilig aan bij Jelmer in de auto zo is er een prettige sfeer waardoor je meer op je gemak voelt met het rijden. Voor elke les krijg je altijd te horen van wat er verwacht wordt en waar je het komende uur mee bezig zal zijn. Zo krijg je ook alle oefeningen naar je mail gestuurd die je altijd nog even makkelijk kunt doornemen.

Het is ook makkelijk om de rijlessen in te plannen met de flexibele tijden die Jelmer te bieden heeft. Hij reageert altijd snel op je berichten als er bijvoorbeeld iets tussen is gekomen. Verder vond ik het ook positief dat wanneer je voor een uur had betaald je ook daadwerkelijk 60 minuten rijles krijgt en hier geen minuten van worden afgetrokken.

Na het behalen van me rijbewijs kijk ik terug op een goede tijd die ik bij JF-RIJopleidingen heb gehad en is het een aanrader voor iedereen die het papiertje ook wilt halen!

Stop niet met lezen

Want er zijn meer geslaagden

JF-RIJopleidingen | AVG | Geen toestemming foto

Autorijles recensie Wouter

Mijn ervaringen met autorijles bij JF-RIJopleidingen waren uitstekend. JF-RIJopleidingen in Groningen maakt gebruik van een gestructureerde methode met duidelijk lesmateriaal, waardoor je altijd weet waar

lees verder »
Autorijles Groningen | JF-RIJopleidingen | Recensie Nick

Autorijles recensie Nick

In oktober ben ik  begonnen met autorijles (gratis proefles) bij JF-RIJopleidingen uit Groningen, dit zijn erg relaxde rijlessen. Halverwege mijn rijlespakket heeft Jelmer een dashcam

lees verder »
Rijschool Groningen | JF-RIJopleidingen | Review Laura

Rijschool recensie Laura

Ook ik heb kortgeleden mijn rijbewijs mogen behalen dankzij de kwalitatief goede en gestructureerde rijlessen bij JF-RIJopleidingen. Al vanaf de eerste gratis proefles was de sfeer goed.

lees verder »
RIjschool Groningen | JF-RIJopleidingen | Review Nicky

Rijschool Recensie nicky

Ik had direct bij de gratis proefles al door dat ik met JF-RIJopleidingen de goede rijschool had gekozen. JF-RIJopleidingen is een goed georganiseerde rijschool. Is altijd stipt

lees verder »