RIjschool Groningen | JF-RIJopleidingen | Review Nicky

Rijschool Recensie nicky

Ik had direct bij de gratis proefles al door dat ik met JF-RIJopleidingen de goede rijschool had gekozen.

JF-RIJopleidingen is een goed georganiseerde rijschool. Is altijd stipt op tijd bij de rijlessen en het is altijd duidelijk wat je gaat doen. Dit komt mede doordat je via een persoonlijk leerschema werkt. Dat was voor mij ook heel belangrijk aangezien ik graag wil weten waar ik aan toe ben tijdens de lessen.

Ondanks dat de lessen altijd serieus waren was er natuurlijk ook altijd tijd voor een goed gesprek en plezier tijdens het rijden. Daardoor werd ik goed op mijn gemak gesteld en had ik altijd zin om weer te rijden.

JF-RIJopleidingen is heel flexibel met lestijden. Als je rijles een keer niet goed uitkomt word er gelijk gezocht naar een goed oplossing wat voor beide goed uitkomt. JF-RIJopleidingen is altijd goed bereikbaar en duidelijk.

Dankzij JF-RIJopleidingen heb ik mijn rijbewijs gehaald en heb ik nu het gevoel dat ik veilig en zeker van mezelf kan rijden!!!

Stop niet met lezen

Want er zijn meer geslaagden

JF-RIJopleidingen | AVG | Geen toestemming foto

Autorijles recensie Wouter

Mijn ervaringen met autorijles bij JF-RIJopleidingen waren uitstekend. JF-RIJopleidingen in Groningen maakt gebruik van een gestructureerde methode met duidelijk lesmateriaal, waardoor je altijd weet waar

lees verder »
Autorijles Groningen | JF-RIJopleidingen | Recensie Nick

Autorijles recensie Nick

In oktober ben ik  begonnen met autorijles (gratis proefles) bij JF-RIJopleidingen uit Groningen, dit zijn erg relaxde rijlessen. Halverwege mijn rijlespakket heeft Jelmer een dashcam

lees verder »
Rijschool Groningen | JF-RIJopleidingen | Review Laura

Rijschool recensie Laura

Ook ik heb kortgeleden mijn rijbewijs mogen behalen dankzij de kwalitatief goede en gestructureerde rijlessen bij JF-RIJopleidingen. Al vanaf de eerste gratis proefles was de sfeer goed.

lees verder »
RIjschool Groningen | JF-RIJopleidingen | Review Nicky

Rijschool Recensie nicky

Ik had direct bij de gratis proefles al door dat ik met JF-RIJopleidingen de goede rijschool had gekozen. JF-RIJopleidingen is een goed georganiseerde rijschool. Is altijd stipt

lees verder »