Studenten Rijschool Groningen Recensie Babeth

Ik ben begonnen met een gratis proefles bij JF-RIJopleidingen uit Groningen. Ik vond dit een hele fijne rijles en daarom heb ik besloten het Super pakket (inclusief examen) bij deze rijschool aan te schaffen. In vergelijking met andere rijscholen in Groningen vond ik de prijs heel voordelig!

JF-RIJopleidingen werkt heel gestructureerd en houdt goed bij welke onderdelen goed gaan en waar nog aandacht voor nodig is. Dit is heel fijn, omdat je zo je eigen rij-ontwikkeling goed kan volgen. Aan het einde van de les ontvang je positieve feedback waarbij soms gebruik wordt gemaakt van een dashcam filmpje of een situatieschets.

In de auto heerst altijd een gezellige en prettige sfeer wat ik zelf heel belangrijk vind.

Zeker een aanrader voor iedereen die echt goed wil leren rijden!